KULTTUURIA
JOKAISEEN
MAKUUN

Nautiskele kulttuurielämyksistä missä ja milloin tahansa. Hiphip on kulttuurin suoratoistopalvelu, jota on hauskaa ja vaivatonta käyttää. Parhaat paikat löytyvät kotisohvaltasi!

HANNA KIVISALO

Huokaus on Jumalan nimi -kirjan julkistamistilaisuus järjestettiin Seinäjoella 02.09.2023. Yhteisessä hetkessä koettiin suuria tunteita, kun tekstit, videot, haastattelut ja musiikit kietoutuivat toisiinsa ja muodostivat koskettavan kokonaisuuden.

PELKOSENNIEMI 1939

Vähemmälle huomiolle on jäänyt Pelkosenniemellä joulukuussa 1939 käyty taistelu. Nyt taistelusta on tehty draamallinen dokumentti nimeltään ”Pelkosenniemi 1939 – unohdettu taistelu”.

MERKKI HIPHIPIN OMASTA TUOTANNOSTA

Tarjoamme kulttuurintekijöille monipuolisen markkinonitialustan esitysten jakeluun. Tämän lisäksi toteutamme myös itse sekä kumppaniverkostomme kautta  streamaustuotantoja, jotka tunnistat ”H” -merkistä. Oletko keikkojen ja kulttuuritapahtumien monipuolinen tekninen toteuttaja? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää. 

1

Valitse esitys

Selaa sisältöjä ja valitse mieluisin kulttuurielämys. Valikoimamme päivittyy säännöllisesti.
2

OSTA LIPPU

Lippujen ostaminen tapahtuu verkkokauppamme kautta tai joidenkin keikkojen kohdalla tiketti.fi -palvelun kautta.

3

NAUTI ESITYKSESTÄ!

Asettaudu mukavasti sohvalle ja nautiskele kulttuurielämyksestä. Tuo taiteen tuottajia ja osta fanituotteita verkkokaupastamme.

SUN ESITYS MEILLE?

Tarjoamme kulttuurielämysten tekijöille, tuottajille ja artisteille helpon sekä houkuttelevan alustan omien esitysten levittämiseen. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin.