”H”-MERKKI HIPHIPIN OMASTA TUOTANNOSTA

Olemme monipuolinen julkaisu ja markkinointialusta kulttuuritapahtumien tekijöille. Tämän lisäksi toteutamme myös itse sekä kumppaniverkostomme kautta streamaustuotantoja, jotka tunnistat erillisestä ”H” -merkistä mainosten yhteydessä.

TUKEA MARKKINOINTIIN

Toteutamme lisäpalveluna markkinointikokonaisuuksia tuleville esityksille. Suunnittelemme mainosmateriaalit, hoidamme levityksen ja raportoimme tuloksista esiintyjille sekä heidän edustajilleen. Jokainen julkaisusopimus sisältää paikan HipHipin esitykset sivulla sekä tavanomaiset nostot sosiaalisen median kanaviin.

KOKO KULTTUURITARJONTA SAMASSA PAIKASSA

Olemme alusta saakka halunneet rakentaa palvelun, joka voisi olla koti erilaisille kulttuurisisällöille. Osa sisällöistämme on myös ilmaisia, joita tulemme tarjoamaan mahdollisuuksien mukaan. Jokainen julkaisusopimus on yksilöllinen ja tarjottavan sisällön soveltuvuus arvioidaan aina tapauskohtaisesti.

PALVELU, JOTA ON MUKAVA KÄYTTÄÄ

HipHip on kotimainen kulttuurielämysten suoratoistopalvelu, jonka tavoitteena on tuoda yhteen kulttuurin tuottajat ja siitä nautiskelijat helposti, hauskasti ja monipuolisesti. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota palvelumme helppokäyttöisyyteen, jotta mahollisimman moni vois nauttia kulttuurielämyksistä.